Meewerken

Bij de PVDA hebben we altijd helpende handen nodig. We zijn een actieve partij. Samen komen we op voor 'eerst de mensen, niet de winst'. Wat je zoal kan doen zie je hieronder. Het gaat om vrijwilligerswerk en iedereen kan meedoen. Hoeveel tijd je er in investeert, dat bepaal jij zelf.

Ik wil me aanmelden als medewerker

Meedoen in een basisgroep

Maandelijks komt een basisgroep bijeen, je wisselt ervaringen uit, kan al je vragen over de actualiteit stellen, je denkt samen na over projecten, acties, activiteiten. Ieder doet mee op zijn/haar tempo. Je kan aansluiten bij een basisgroep actief in een wijk/stad, maar ook in bedrijven zijn er basisgroepen.

Bussen en promoteam

Busfolders worden een paar maal per jaar op 100 000den exemplaren gedrukt. Een ploeg van bussers draagt ze rond in de wijken. Je kan dat op je eigen tempo doen in je eigen wijk. Maar misschien sluit je liever aan bij een team van bussers ... Alles is mogelijk. We zoeken ook mensen die de pakken busfolders tot bij de bussers brengt. Met het promoteam ga je folders flyeren in (winkel)straten, aan stations, bedrijven. Of misschien sta je graag achter een standje ?

Affiches

Reclameborden zijn duur. Daarom doen wij beroep op heel wat mensen om een affiche aan het raam te hangen. Vele kleinere affiches maken ook één heel groot bord. Heb je een voortuintje en wil je daar (tijdens de kiescampagne) een bord plaatsen. Laat het ons weten. Je kan je ook aansluiten bij de plakploegen die op de kiesborden met emmer en plakborstel affiches hangen.

Online in actie

Facebook, Twitter, Google+, websites, nieuwsbrieven, ze zijn niet meer weg te denken. Ook de PVDA gebruikt deze media om haar ideeën bekend te maken en heel wat mensen in te schakelen. Ben je een actieve facebooker, twitteraar ? Kan je websites maken of heb je nog andere online talenten ? Laat het ons weten ...

Media

Foto's maken, een artikeltje schrijven, een video maken sommige mensen doen niet liever en wij hebben ze hard nodig.

Events

Barbecues, brunches, recepties, conferenties, info-avonden en waarom niet .... fietstochten. Allemaal leuke gelegenheden om elkaar te zien, bij te leren, geld in te zamelen, campagne te voeren. Organiseer je graag dergelijke activiteiten, of wil je inspringen bij het uitdenken, opdienen, koken, klaarzetten, afwassen, decoratie ... laat het ons weten

Secretariaat

In elke campagne is er heel wat secretariaatswerk : verzendingen klaarmaken, acties mee helpen voorbereiden, busfolders klaarzetten, betogingen voorbereiden, vervoer van materiaal, soep en koffie klaarmaken voor de huisbezoekploegen, call centers, ...

Mijn contactgegevens
Ik wil helpen

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.