Graailand on Tour

Datum
zaterdag, 1 april, 2017 - 20:00
Plaats
Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk
BE
Soort evenement
Boekvoorstelling

EPO Uitgeverij in samenwerking met ABVV West-Vlaanderen, ACV West-Vlaanderen, Oxfam Wereldwinkel Kortrijk, Achturencultuur en Unie der Zorgelozen stellen u voor:

GRAAILAND. HET BOEK WAARMEE ALLES BEGON

De politiek davert op haar grondvesten. En zeggen dat alles begon met een bestseller: Graailand. Maandenlang schreef Peter Mertens aan de opvolger van 'Hoe Durven Ze'. Van de gettocultuur in de Wetstraat tot de zelfbediening van graaiers zoals Barroso en De Gucht. Van Panamese postbusbedrijven tot Trumpiaanse verkiezingen. Van flexverslaving tot arbeid 4.0. Van dure waterprijzen tot drie-euro-maaltijden in rusthuizen. Mertens gooit geen steen in de kikkerpoel, maar meteen een hele muur. Over de graaicultuur, over het establishment, over de crisis. Maar ook over de New Kids in Town, over verzetscultuur, over herverdeling van rijkdom en arbeid, over het vuur van Bernie Sanders en over de politiek van de hoop. Een boek dat brandt in de handen. Een boek dat luistert naar de naam: Graailand. Het leven boven onze stand.

Met een swingend boekprogramma:

GASTEN
Stefaan Degand (Acteur)
Wim David (ACV)
Franky Roels (ABVV)
Natalie Eggermont (Milieu-activiste & Trump niet welkom in Belgium)

MUZIKALE OMLIJSTING
Wannes Cappelle (Het Zesde Metaal)

Deuren om 19u30. Gratis inkom. Boekhandel Theoria verkoopt het boek ter plaatse. Peter Mertens signeert uw exemplaar graag na afloop van de boekvoorstelling.

Facebook

Labels