Betaalbare medicamenten! Stuur uw nieuwjaarsboodschap naar Maggie

Wat vind jij van de prijsverhoging van enkele veelgebruikte geneesmiddelen? Sommige antibiotica, maagzuurremmers en neussprays worden tot vijf keer duurder! Gezondheidszorg is voor veel mensen nu al moeilijk betaalbaar.

Wij hebben een alternatief: met het kiwimodel zou minister Maggie De Block de gezondheidszorg veel goedkoper kunnen maken, voor de patiënt en voor de sociale zekerheid.

Stuur een nieuwjaarskaart met je eigen boodschap voor Maggie. Vertel je persoonlijk verhaal of laat je ongenoegen klinken. Alle ingestuurde kaarten worden verzameld door Geneeskunde voor het Volk. Let wel: haatdragende berichten worden eruit gehaald, alle andere worden samen afgegeven aan Maggie De Block op onze actie. Afspraak op 19 januari aan het kabinet van de minister.

 

ik stuur een nieuwjaarskaart

 

Commentaar toevoegen

Reacties

Om zich beschaafd te kunnen gedragen Mvr. De Block is er geld nodig trouwens dat weet U ook. Mijn boodschap aan U Mevrouw : behandel de mensen op een beschaafde manier en dan zal U zo behandeld worden. Mensen die te weinig geld hebben om hun gezondheid te financieren moeten in armoede leven ......vind U DAT BESCHAAFD ? WEL GEEF DAN HET VOORBEELD EN GA OOK IN ARMOEDE LEVEN....