Geel


“De Kempen zijn zo stil”, zingt Hugo Matthysen. Maar met Wout Schafraet in de gemeenteraad van Turnhout en nieuwkomer Greet Daems in de gemeenteraad van Geel kan dat wel eens veranderen.

Ontmoeting met PVDA+ kandidaten

 

After-Verkiezings-feestje PVDA Kempen

Info-avond over de besparingen van de Vlaamse en de Federale overheid met Mie Branders (dokter van Geneeskunde voor het Volk), Gaby Jaenen (ABVV) en Rit Dams (Al-arm, vereniging waar armen het woord nemen).

Het nieuwste boek van Peter Mertens en verschillende co-auteurs is op tour door Vlaanderen en slaat ook de Kempen niet over: "De miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de samenleving te veranderen". Een palet van acht verrassende en verfrissende ideeën. Kom de 8 briljante ideeën ontdekken op de boekvoorstelling met Tom De Meester, Maartje De Vries en Nadine Peeters over de miljonairstaks, de dertigurenweek en het woonbeleid.

20 juni 2015
 

Zoals de afgelopen jaren nodigen de basisgroepen uit Geel, Mol, Herentals, Turnhout, Zuiderkempen (Westerlo, Herselt, Laakdal) ook dit jaar weer al hun leden en vrienden uit voor een gezellig feestje.

Beste,

We nodigen u graag uit om samen met de PVDA het nieuwe jaar feestelijk in te zetten op onze Kempense nieuwjaarsreceptie.

We trakteren op een hapje en een drankje en de receptie wordt opgeluisterd met live muziek.

 

Wij nodigen u graag uit voor een knabbel en een babbel om het nieuwe jaar samen in te zetten.

13 april 2017
 

EPO Uitgeverij en ACV regio Geel stellen u voor:

GRAAILAND. HET BOEK WAAR ALLES MEE,EGON