Lommel

Een 230 aanwezigen genoten van een heerlijk buffet opgeluisterd met de muziek van Franky en de splinternieuwe groep Sustain. Een ploeg van een twintigtal vrijwilligers zorgde er voor dat alles op wieltjes liep.

Een jaar na de gemeenteraadsverkiezingen blikken we met enkele PVDA-verkozenen terug naar het werk van hun fractie en hun groep het afgelopen jaar. Staf Henderickx over de kleinste zijn, sneeuw ruimen en gevaarlijke bedrijven.

Tot nu toe heeft de Lommel geen zinnig financieel beleid gevoerd. De stad heeft nochtans meer financiële reserves dan je verwacht in deze neoliberale besparingstijden. Toch zit de Lommel in geldnood. PVDA-gemeenteraadslid Staf Henderickx weet hoe dat komt en wat er aan te doen valt. Lees zijn betoog.

 

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar! Moge 2015 een goede gezondheid, sociale vooruitgang en vele mooie dagen met zich meedragen.
We nodigen je graag uit op onze nieuwjaarsreceptie.

15 februari 2015
 

Tussen 10 en 14 uur

Inkom 12 euro en kinderen tot 12 jaar gratis

Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij

Geneeskunde voor het Volk
Kapittelhof 12, 3920 Lommel
011 54 10 75

15 januari 2017
 

Wie is Tina? Dat weet Nigel Williams als geen ander. Tina is geen vrouw, maar een draak van een beleid. Wie Nigel is, hoeven we jullie niet te vertellen.