Dendermonde

1 mei is al meer dan 120 jaar de dag waarop de werkende mensen hun internationale solidariteit tonen, hun stem laten horen en samen hun eisen op straat brengen. Zo een dag is vandaag meer dan ooit nodig. We staan op een kruispunt in de politiek. Rechtdoor is de weg die we nu dertig jaar bewandeld hebben. Een weg van meer marktwerking en meer mensen die uit de boot vallen. Het is de weg van de private rijkdom en de publieke armoede. Dat is een doodlopende weg. Beter slaan we linksaf, naar de toekomst. Voor een samenleving waarin we in elkaar geloven en niet in het maximaal profijt. Dit jaar stappen we met de PVDA op rond drie centrale thema's: rechtvaardige belastingen, recht op werk en strijd tegen armoede. 

Welke prioriteiten moet de PVDA in het parlement aanpakken? Meer dan 41.000 mensen gaven hun mening in een grootschalig verkiezingsonderzoek. Lijsttrekker Tom De Meester trekt verrassende conclusies en presenteert oplossingen. Kom luisteren en zeg je gedacht! Want jouw stem telt.

 

2015, een nieuw jaar, maar vooral het jaar van de solidariteit. Een jaar waarin we de sociale actie in de verf zetten. Een jaar waarin de sociale actie meer dan ooit onze steun verdient.

18 december 2015
 

De media confronteren ons dagelijks met berichten over vluchtelingen die toekomen in Europa en België. Er gaat geen dag voorbij, of we horen wel een discussie over het thema. Veel mensen zitten dan ook met vragen en zijn op zoek naar antwoorden.

 

2016 is voorbij, 2017 is begonnen! PVDA regio Dendermonde nodigt je dan ook graag uit voor haar nieuwjaarsreceptie op zaterdag 28 januari. Kom samen met onze leden en sympathisanten 2017 feestelijk inzetten.