Boekvoorstelling

 In Het Vlaanderen van De Wever stelt Koen Hostyn een vraag die je maar zelden hoort: voor wie rijdt de N-VA nu eigenlijk? De kracht van de verandering: jazeker. Maar dan toch anders bekeken.

Pas verschenen boek over de staking bij Ford Genk en toeleveranciers.

Pas verschenen boek over de staking bij Ford Genk en toeleveringsbedrijven. Vertoning ook van de documentaire ‘Strijd loont’. 

Bleri Lleshi treedt in gesprek met politici, academici, mensen uit het middenveld en het publiek.

'Ik krijg telefoontjes van ondernemers, en niet de minsten, die mij vragen gesprekken op te zetten met de N-VA van Bart De Wever. Op die partij is hun hoop gevestigd. Veel ondernemers denken dat de N-VA de enige is die iets kan veranderen.' Het zijn de woorden van Unizo-baas Karel Van Eetvelt. Enige tijd daarvoor had N-VA-voorzitter Bart De Wever al uitgeroepen dat Voka zijn baas is en verwelkomde de voltallige top van die partij de Franse fiscale vluchteling Bernard Arnault.

Is N-VA misschien een allemansvriend? Want de fanclub van de N-VA bestaat niet enkel uit krijtstreeppakken of superrijken die de taal van Voltaire spreken. Integendeel. Ook veel werklozen, minimumtrekkers, senioren met een klein pensioentje, ja zelfs vakbonders voelen zich aangesproken door 'de partij van de hardwerkende Vlamingen'. In Het Vlaanderen van De Wever stelt Koen Hostyn een vraag die je maar zelden hoort: voor wie rijdt de N-VA nu eigenlijk? De kracht van de verandering: jazeker. Maar dan toch anders bekeken.

 

Op dinsdag 21 oktober geeft Jacques R. Pauwels een lezing over zijn pas verschenen boek 'De Groote Klassenoorlog 14-18'.

met Koen Hostyn, auteur van 'Het Vlaanderen van De Wever'

Vrijdag 13 maart komt Jacques Pauwels zijn boek De Groote Klassenoorlog '14-'18 voorstellen.

Wat weet u eigenlijk over wijlen koningin Fabiola, geboren als Doña Fabiola Fernanda María-de-las-Victorias Antonia Adelaida de Mora y Aragón?
Dat ze de weduwe van wijlen koning Boudewijn was, ongetwijfeld.

Boekvoorstelling van 'De miljonairstaks en zeven andere briljante ideeën om de samenleving te veranderen'. 

PROGRAMMA:
19u30 | Muziek
20u00 | Welkomstwoord EPO door Thomas Blommaert
20u10 | Schrijvers* aan het woord 

Pagina's