Publipart affaire : Tom De Meester vs. Siegfried Bracke (N-VA) in het VRT-journaal

auteur: 

Webredactie

“Siegfried Bracke zit zelf sinds 2016 in de Algemene Vergadering van Publilec. De vraag is waarom hij daar nooit bezwaar heeft gemaakt tegen die torenhoge vergoedingen, tegen die onethische beleggingen van Publipart. En als het gaat over graaicultuur gaat… hij is de bestbetaalde politicus van het land, hij verdient 305.130 euro per jaar, dat is meer dan Angela Merkel dus het is misschien een beetje hypocriet om nu de witte ridder te spelen in dit dossier.”

(Beelden deredactie.be)

Commentaar toevoegen

Reacties

En ander gaan beschuldigen van gesjoemel en zelf van de taart eten, diene durft toch alles.... Had het Sigfriedje niet geweest stond hij bij de NVA al aan de deur.
Beste, Mensen met overdreven euro's inkomsten, zoals Mr Bracke met € 25.427,50 per maand = Bfr 1.025.742,80 vinden dat normaal en willen of weten niet wat het is om met arbeidersloon rond te komen of denken alleen aan hun " eigen ik en de rest kan stikken. Arbeiders komen, voltijds werkend, aan amper ( 1.800,00 Brutto) = €1.200,00 per maand netto om huishuur €600,00 per maand te betalen en al het andere: Kleding, elektriciteit, water, huisbrandstof, voeding, B.T.W, accijnzen, internet, computer, zorgverzekering, eventueel overlijdens onkosten die allemaal meer opslaan dan de loonsverhogingen waarvan indexaanpassing(en) voor het leven afgepakt ( gestolen) werden. Hierdoor wordt de koopkracht steeds verminderd en wordt men arm tot dakloos toe. Schande: Jean.
305.130 euro per jaar, Er zijn er die zich tevreden moeten stellen met 10% van deze som per jaar.
Een beetje hypocriet, ik vind het walgelijk hypocriet!