Raoul Hedebouw (PVDA): “Gepensioneerden zijn niet het afval van onze samenleving”

Raoul Hedebouw (PVDA) veegt de liberaal Van Quickenborne de mantel uit. De liberalen hebben de jacht op gepensioneerden geopend. Verdedig onze pensioenen en sla alarm op www.blijfvanonspensioen.be. Noteer ook zeker in je agenda: 19 december. Dan is er in Brussel een grote vakbondsbetoging voor onze pensioenen.

Commentaar toevoegen

Reacties

Wat wel zeker is dat is dat de gewone burger de afgrond in gaat met rechts neoliberaal beleid. Goed gesproken van Raoul Hedebouw
Dit is het type leider die we nodig hebben. Recht voor de rap en met de juiste woorden een blaaskaak, sorry een beter woord kan ik niet vinden voor het soort mensen als van Van Quickenborne ,op zijn plaats zetten. Proficiat Mijnheer Hedebouw en ook Mijnheer Mertens.
Ik ben 71 jarige gepensioneerde vrouw. Altijd rechts gestemd. Heb Hedebouw, als énige politicus in het parlement met passie mijn probleem horen uiten. Gestraft als menige vrouw, moeder en grootmoeder die onbezoldigd generaties heeft opgevoed, opgepast terwijl het de gemeenschap niets kostte. Om te eindigen met een minimum pensioen van 870 euro. Want, geen volledige loopbaan, al werkte ik wanneer ik het kon. Gestraft ook omdat mijn ouders me een appartement nalieten en dus geen recht op gewaarborgd min. pensioen voor ouderen. mvg.