Turteltaks: Tom De Meester (PVDA) versus Andries Gryffroy (N-VA)

Energiewatcher Tom De Meester (PVDA) clasht met Andries Gryffroy (N-VA) over de Turteltaks. "Natuurlijk heeft de N-VA ook boter op het hoofd! Toen grote zonneplantages woekersubsidies kregen zat de N-VA in de regering. Of was minister Bourgeois naar het toilet misschien?" (Actua-TV)

Commentaar toevoegen

Reacties

Bij deze ondersteun ik en onderteken ik de petitie tegen die turteltaks ,dat bij mijn inziens volledig ondemocratisch is, Bij mijn weten bestaan er andere opties die meer rechtvaardiger kunnen zijn.Maar het is maar al te gemakkelijk de lage en middenklasse alsmaar meer doen laten betalen , dat ze niet durven raken aan die met de sterkste schouders daar bedoel ik dan mee die multimiljonairs en de grote multinationals die in verhouwding niets betalen . zoiets noemen dan een omgekeerde wereld.
Laat de profiteurs die er de winst uithalen maar betalen IK heb geen zonnen panelen ( klein pezioentje)
Wow,Tom veegt hier echt de vloer aan met de NVA man. Chapeau .
Het is gewoonweg schandalig , wat Minister Turtelboom doet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gewone burgers betalen comfort van de rijken . Als mijn buur een Porsche koopt , moet ik deze toch niet mee afbetalen !!!!!!!!!!!!!!!!!! WRAAKROEPEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ik ben zeer BOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N-VA is de partij van de rijken. Bart De wever heeft het zelf gezegd :"Het VOKA is mijn werkgever." Neeje Bartje het VOKA is niet uw werkgever,het volk dat u verkozen heeft is uw werkgever.Als het volk wil dat ge met uw vieze klauwen van de energie prijs afblijft dan blijft ge daar met uw poten af.De benaming van uw functie is nog altijd VOLKSvertegenwoordiger .Als ge vindt dat het anders is ,geen probleem,dan zullen we u bij de volgende verkiezing de rekening presenteren. Tom De Meester heeft het goed omschreven:"Deze regering loopt aan de leiband van Electrabel." Tot slot nog een tip:met het verschijnen van de opslagtechnologie van TESLA kunnen we misschien zorgen dat we allemaal zonnepanelen installeren en dat elke woning zelfbedruipend wordt ."Couper le cable monsieur Electrabel",kom uw bullen maar halen,ik zorg zelf voor mijn electriciteit,het hele jaar door.