“Voor werklozen 1.011 euro per maand? Maar zelf verdienen jullie 5 keer meer!”

“Politici die minstens 5.000 euro per maand verdienen, beslissen dat werkzoekenden zullen moeten rondkomen met vijf keer minder, met 1.011 euro per maand. Een echte schande.” PVDA-volksvertegenwoordiger Raoul Hedebouw uitte in het federaal parlement zijn woede over deze nieuwe aanval van de regering, die de jacht op de werklozen nog harder maakt.

Labels

Commentaar toevoegen

Reacties

Wie niet rechts mee in de pas kan marcheren die uit gestippeld is door rechts neoliberale regeringen moet gestraft worden door deze rechtse neoliberale politieke leiders, langdurige werklozen , gepensioneerden,arme geluk zoekers uit niet Europese landen ,langdurige zieken...... Besparingen door de zwaksten nog meer de ellende in te duwen.We kennen ze de zogenaamde langdurige werklozen , ze willen wel maar worden gediscrimineerd of ze dragen een hoofddoek of zijn mensen die niet mee kunnen ze worden steeds opnieuw buiten gewerkt en belanden steeds opnieuw aan de dop. Voor rechtse en neoliberalen zijn het parasieten die gestraft moeten worden voor linkse solidaire politiekers zijn het mensen die men moet helpen.
beste fait le compte svp... 180000-32000= ? is daar reactie op of kan het de anderen niets schelen wat er daar wordt gezegd? of rekent u reeds als de regeringspartijen? een "wakkere" burger zeker ;) peter
Na èèn jaar werkloos te zijn en veel miserie heb ik op eigen houtje werk gevonden in West-Vlaanderen maar correct is dit ook niet want ik werk daar met de vop-premie het enige wat telt is die premie (geld) en anders niets heb klachten ingedient bij minister Zuhal Demir,Filip Muyters,Sociale inspectie niets help hun antwoordt is je hebt toch werk !!! dat ik geen veiligheids schoenen krijg en mijn overuren niet betaalt worden vinden deze mensen normaal ik vraag mij wel af waar dit gaat eindigen want voor de vdab moet u elk werk proberen anders sancties voor de rva van zelde laken een broek waneer gaat dit veranderen !!!!!!!!!!!
een gezonde werkloze werkt niet . dat hij een jaar of twee niet werkt dat begrijp ik, maar nooit werken en geld krijgen sorry dat is erover. ik ben zelf van de linker kant maar jullie moeten wel normaal doen.
Ché Guevara van de politiek! Chapeau!! Pvda moet nog radicaler worden tegen deze kapitalisten! Ik heb Raoul mogen ontmoeten in Gent! Bravo !